professional 15

LA MEVA MANERA D'ENTENDRE L'ENTRENAMENT

Els mètodes tradicionals per enfortir la musculatura abdominal externa i interna han estat i  són agressius amb la pròpia faixa abdominal i el sol pèlvic. L’augment de pressió constant durant aquests entrenaments i en la realització d’alguns hàbits, tant esportius com diaris, provoquen una agressió permanent a una part molt important i vital del nostre cos.

“Un entrenador personal és un professional que s’adapta al nivell real de cada alumne per incentivar-lo i ajudar-lo a millorar amb constància i dedicació. El mètode hipopressiu requereix correcció constant per part del professor”

Entrenador de gimnàstica abdominal hipopressiva format a Low Pressure Fitness. Quiromassatgista en massatge avançat, alliberament miofascial i osteopatia estructural.

Crec que sols amb una visió global de la persona podrem ser capaços d’entendre i de resoldre els problemes. Tant necessari és un coneixement anatòmic i fisiològic del cos com un enfocament més holístic dels elements multifactorials causants.

professional 16

-En què et puc ajudar?

professional 17

Hipopressius

Classes en grup, individuals i adaptades a cada alumne. Cursos intensius per aprendre de forma correcta la realització del pilar d'aquest mètode: l'apnea diafragmàtica, activant així la re-programació muscular

professional 18

Osteopatia

L’osteopatia és una teràpia que consisteix en la manipulació del cos per prevenir, curar o alleugir el dolor, les molèsties i/o les malalties, per millorar la mobilitat i per recuperar la salut en general.

professional 19

Quiromassatge

Massatges professionals per resoldre els problemes musculars més freqüents: lumbàlgia, cervicàlgia, contractures, mala circulació, drenatge limfàtic, cames cansades,etc...

professional 20

què diuen els meus alumnes de mi

Les opinions dels meus clients i alumnes parlen de mi, de la meva manera d’entendre la salut i de l’esforç per solucionar els seus problemes.

Havia fet hipopressives al gimnàs, però aquí són una altre historia. Amb implicació i dedicació constant per corregir les postures i les apnees.
professional 21
Montserrat Ferrer
administrativa

uneix-te a la gent que es cuida de forma respectuosa

Vine a provar qualsevol de les nostres clases o terapies sense compromís i de forma gratuita. Pots obtenir beneficis de de la primera classe o terapia.            

Open chat
1
Bon dia, en què puc ajudar-te?