Gimnàstica abdominal hipopressiva

Els pagaments de les classes mensuals s’efectuaran entre el dia 1 i el dia 3 de cada mes. El preu de la classe d’iniciació i els cursets intensius que es pugui realitzar s’abonaràn al comptat el dia de la realització del mateix. La No assistència a les classes o al curs no dóna dret al retorn dels diners de forma parcial ni total, de la matricula o de l’import pagat. La realització de la classe d’iniciació és condició imprescindible per poder apuntar-se a les classes regulars. Per poder realitzar un curs d’un nivell superior primer s’haurà d’assistir al curs del nivell bàsic. 

tipusDuracióPagamentPreu
1 classe setmanal1 horaMensual34 €
2 classes setmanals1 horaMensual58 €
classe puntual1 horaPuntual12 €
Classe d'iniciació2,5 horesPuntual30 €
Matriculaúnic60 €

Quiromassatge i drenatge limfàtic

Els massatges individuals s’abonaran en el moment de realitzar-los i els packs en el moment de contractar-los. Les hores de visita sempre seràn atorgades en funció de la disponibilitat en el moment d’encomanar la sessió. Les sortides a domicili són vàlides en les següents localitats: Sant Celoni, La Batlloria, Breda, Vallgorguina, Campins, Santa Mª de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, Vilalba Sasserra, Llinars del Vallès i Cardedeu. Per sortides a altres poblacions consulteu la disponibilitat.

tipusDuracióDte %Preu
Massatge general d'esquena1 hora34 €
Massatge cames cansades1 hora34 €
Drenatge limfàtic1,5 hores50 €
Massatge relaxant1 hora34 €
Massatge post-esportiu1 hora34 €
Massatge escapulo-humeral1 hora34 €
Pack 3 massatges1 hora /sessió5 %97 €
Pack 5 massatges1 hora/sessió10 %153 €
Pack 10 massatges1 hora/sessió15 %289 €
Sortida a domicili *1 hora70 €

Recuperació muscular post- part

Els pagaments de les classes mensuals s’efectuaran entre el dia 1 i el dia 3 de cada mes. El preu de la classe d’iniciació i els cursets intensius que es pugui realitzar s’abonaràn al comptat el dia de la realització del mateix. La No assistència a les classes o al curs no dóna dret al retorn dels diners de forma parcial ni total, de la matricula o de l’import pagat. La realització de la classe d’iniciació és condició imprescindible per poder apuntar-se a les classes regulars. 

tipusDuracióPagamentPreu
1 classe setmanal1 horaMensual36 €
2 classes setmanals1 horaMensual60 €
classe puntual1 horaPuntual14 €
Classe d'iniciació2,5 horesPuntual30 €
Matriculaúnic60 €
Open chat
1
Bon dia, en què puc ajudar-te?